Keuken op maat Utrecht

Denk je ook altijd in oplossingen? Wij van JPS Meubels ook! Wil je je droomkeuken ontwerpen, maar heb je geen idee bij wie je moet zijn voor advies en het maken van je keuken, dan moet je zeker contact met JPS Meubels in Utrecht opnemen. Wij hebben veel ervaring op het gebied van een op maat gemaakte keuken. Ons 3D ontwerp laat je direct zien hoe je droomkeuken er uit komt te zien. Neem dan ook direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Welke mogelijkheden zijn er

Als je je afvraagt welke mogelijkheden er zijn voor een op maat gemaakte keuken bij JPS Meubels in Utrecht dan kunnen wij dit heel eenvoudig beantwoorden: the sky is the limit! Het voordeel van een op maat gemaakte keuken is dat jij bepaalt hoe de keuken eruit komt te zien. Hierdoor kan de keuken volledig worden aangepast naar de stijl van je inrichting, maar ook naar de praktische toepassingen die voor jou in een keuken onmisbaar zijn. Natuurlijk staan de ervaren mensen van JPS Meubels voor je klaar om je te adviseren over het gebruik van materiaal en de samenstelling van de keuken.

Neem contact op

keukens-op-maat

Hoe gaan we te werk

Voor de meest efficiënte manier van werken en het beste resultaat, komen we graag bij je thuis om de wensen te bespreken en direct de maten van je keuken op te nemen. Natuurlijk ben je voor de afspraak van harte welkom in onze showroom om de voorbeeldkeukens te bekijken. Zodra we bij je thuis zijn kunnen we een goede inschatting maken van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Tevens kunnen we dan een gedegen advies geven op het gebied van praktische toepassingen. Met het programma voor 3D ontwerp waar wij mee werken, krijg je direct een beeld van hoe de keuken eruit komt te zien.

Neem contact op

Een afspraak maken

Ben je geïnteresseerd in een keuken op maat van JPS Meubels in Utrecht, bel dan direct voor een afspraak of maak deze tijdens een bezoek aan onze showroom. Nadat we weten wat de wensen zijn, maken we voor u een vrijblijvende offerte. Ook voor het renoveren van je bestaande keuken, kun je bij ons terecht.

Neem contact op

Menu