Interieurbouw Utrecht

Gespecialiseerd in interieurbouw in Utrecht en omgeving

U wilt meubels op maat in Utrecht laten maken? Dan bent u bij JPS keukens en meubels op maat op de goede plek. Wij zijn er niet alleen voor het ontwerpen en vervaardigen van keukens en kasten op maat. U kunt voor de totale interieurbouw gebruik maken van onze professionele service. Vakmanschap en een hoogstaande kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wilt u een wachtruimte, een kantoor, een winkel of uw woning in laten richten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Of breng een bezoek aan onze showroom. Samen met u realiseren we uw droominterieur. We ontwerpen het interieur of de meubels volgens uw wensen. Omdat wij regelmatig samenwerken met projectontwikkelaars en architecten kunnen we hen ook inschakelen voor de realisatie en het ontwerp. Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk op onze site naar de reeds gerealiseerde projecten. Heeft u vragen, dan mag u ons altijd bellen of mailen.

Neem contact op

interieurbouw-utrecht

Interieurbouw in Utrecht realiseert voor u een kamer en suite

Heeft u interesse in een kamer en suite? Wij realiseren het graag voor u. Tegenwoordig is dit zeer populair bij veel woningbezitters. Helaas zijn ze in de jaren zeventig vaak verwijderd. Heeft u een oudere woning, dan merkt u wellicht dat er karakteristieke kenmerken verdwenen zijn. Wij herstellen dit graag voor u. Dit is echt onze passie. Voor het ontwerp van de kamer en suite zijn wij uw ideale partner. Uiteraard staan uw wensen op het gebied van de afwerking, de functionaliteit en de indeling centraal. Wij zijn er voor het advies. Wilt u ook graag de schuifdeuren terug? Wij vervaardigen ze graag voor u. Het is dan mogelijk om te kiezen voor geheel gesloten of gedeeltelijk gesloten deuren. Wilt u deuren met glas in lood of met roedeverdeling? We kunnen ook binnenkort bij u langskomen om de situatie met eigen ogen te bekijken. Dankzij onze expertise kunnen wij u deskundig advies geven. Wij werken samen met een ‘glas-in-lood’- atelier. Het is daarom zelfs mogelijk om het glas in lood helemaal naar uw wensen te laten ontwerpen. Overigens is een kamer en suite ook een aanwinst in moderne woningen. Vraag vrijblijvend advies aan een van onze deskundige medewerkers.

Neem contact op

Voor elke gewenste ruimte een kast op maat in Utrecht

Onze meubelmakerij in Utrecht en omstreken is er voor het ontwerpen en vervaardigen van kasten en keukens op maat. Zoekt u naar passende opbergruimte? Iedere ruimte vraagt weer om specifieke kasten. Hoeveel ruimte heeft u beschikbaar voor de kast? Wilt u het meubel onder de trap laten plaatsen? Gaat het om een slaapkamer en wilt u graag een inloopkast op maat? Zoekt u naar een bepaalde kast voor uw uitgebreide bibliotheek? Dit is nog maar een kleine greep uit onze mogelijkheden. Wij passen ons ontwerp voor 100% aan aan uw wensen. U ontvangt van ons het eerste ontwerp, maar dat is zeker niet definitief. Wij passen dit aan totdat u tevreden bent. Wij zijn u bij het plaatsen van de kast het liefst zo min mogelijk tot last. Daarom bereiden we alles voor in onze eigen werkplaats. Heeft u interesse? Vraag geheel gratis een offerte aan bij JPS keukens en meubels op maat.

Neem contact op

Menu