Meubels op maat Utrecht

Meubels op maat in Utrecht en omgeving

Voor op maat gemaakte meubels en keukens bent u bij JPS keukens en meubels op maat aan het juiste adres. Welke wensen heeft u? Wij horen het graag van u. Inmiddels hebben wij heel wat jaren ervaring op het gebied van meubelbouw. Het ontwerpen en uitvoeren van de projecten doen wij allemaal zelf. Zo kunnen wij u continue een hoogstaande kwaliteit garanderen. Wij zijn er niet alleen voor particulieren. Wij zijn er ook voor het ontwerp en de inrichting van bijvoorbeeld kerken, wachtruimtes en kantines. Heeft u interesse in onze professionele diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. In de gehele regio Utrecht kunt u gebruik maken van onze service.

Neem contact op

meubels-op-maat-utrecht

Ontwerp belangrijk bij meubels op maat in Utrecht en omstreken

Onze meubelmakerij in Utrecht is er ook voor u. Wij nodigen u uit om een bezoekje te brengen aan onze showroom. Het is ook mogelijk dat u meteen een afspraak met ons maakt. In dat geval komen wij graag bij u langs. Zo krijgen we direct een goede indruk van een bepaalde ruimte en van de sfeer. Ook zien we uw voorkeursstijl. Een afspraak maken kan telefonisch of door ons een e-mail te sturen. Tijdens onze eerste afspraak vernemen we graag uw wensen. Daar nemen we alle tijd voor. Uw eisen staan altijd centraal. U heeft zeker ook inbreng als het gaat om de kleur en het materiaal. Als wij helder hebben wat u wilt, gaan wij aan het werk met het ontwerp. Dit maken we in 3D, zodat u goed kunt zien hoe de keuken, de kast of iets anders op het terrein van interieurbouw eruit komt te zien.

Neem contact op

Precies inmeten bij interieurbouw in Utrecht en omstreken

Maken wij voor u een kast op maat in Utrecht en omgeving, dan vraagt dat om vakmanschap en precisie. Beiden hebben wij in huis. Wij werken alleen met ervaren meubelmakers. Mogen wij voor u een keuken of kast op maat maken, dan zullen wij alles zeer zorgvuldig inmeten. In onze eigen werkplaats wordt alles gemaakt en in elkaar gezet. Dit is prettig voor u. Omdat het werk plaatsvindt bij ons op locatie, heeft u daar minder hinder van. Het plaatsen kan op deze manier zo snel mogelijk gebeuren. Ook de plaatsing zelf bij u op locatie gebeurt door de meubelmaker die het meubel heeft gemaakt. Uiteraard zijn wij er niet alleen voor het plaatsen. Ook het monteren en aansluiten nemen wij voor onze rekening. Gaat het om een keuken op maat, dan overhandigen wij u een aansluitschema voor de elektricien en de aannemer. Wij werken samen met heel wat aannemers, dus vraagt u ons gerust om advies. Indien u dit op prijs stelt, kunnen wij eventueel ook het hele plan voor u begeleiden. Wij ontzorgen u graag. Zoekt u naar interieurbouw op maat? JPS keukens en meubels op maat is hierin de specialist.

Neem contact op

Menu