Meubels Utrecht

JPS Meubels in Utrecht is groot voorstander van de unieke smaak die mensen tegenwoordig hebben. Hou jij er ook niet van om dezelfde tafel of kast te hebben als de buren? Of om in elke winkel de standaard meubels tegen te komen? Dan zijn op maat gemaakte meubels voor jou de oplossing. Met de meubels die wij voor jou naar eigen wens maken, haal je unieke meubelstukken in huis. Of het nu gaat om meubels voor de woonkamer, badkamer of de keuken, de vakmensen van JPS Meubels draaien hun hand hier niet voor om.

Wat kan ik zoal op maat laten maken?

Alles voor in je woning kunnen wij voor je op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan een badkamermeubel of een boekenkast voor in de kamer. Complete keukens kunnen wij ook voor je maken. In principe is er niets ondenkbaar. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op of breng een bezoek aan de showroom.

Neem contact op

meubels-op-maat

Advies

JPS Meubels in Utrecht heeft jarenlange ervaring op het gebied van interieurbouw. Wij weten dan ook als geen ander dat je de materialen waar je bijvoorbeeld mee werkt in de badkamer moet aanpassen op vochtige omstandigheden. Ook op het gebied van maatvoering voor bijvoorbeeld de keuken of een eettafel, weten wij als geen ander waar er op gelet moet worden. Daarom kijken wij graag samen met jou naar de wensen en kunnen wij je indien nodig adviseren op het gebied van materiaalkeuze. Onze kennis reikt verder dan meubels op maat maken, want als je bijvoorbeeld een badkamermeubel door ons laat maken, sluiten wij ook de wastafel en verlichting van het meubel voor je aan. Het badkamermeubel is door deze extra service direct klaar voor gebruik, zonder tussenkomst van een loodgieter.

Neem contact op

JPS Meubels voor je op maat gemaakte meubels

Bezoek onze showroom en overtuig jezelf van onze kwaliteiten. Met ons handige 3D ontwerpprogramma kunnen we je direct laten zien hoe de door jou gewenste producten er uit gaan zien. Nadat we weten wat de wensen zijn, maken we voor jou een offerte. Graag zien we je in onze showroom terug!

Neem contact op

Menu