Kast op maat Utrecht

U zoekt een kast op maat in Utrecht en omstreken?

Voor meubels op maat in Utrecht bent u bij JPS keukens en meubels op maat aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van allerlei kasten op maat. Overal in Utrecht en omstreken kunt u gebruik maken van onze diensten. Heeft u een bepaalde ruimte waarvoor u een kast zoekt? Soms zijn de afmetingen van een kamer zodanig dat het lastig is om er een standaard kast te plaatsen. Wij maken de kast graag voor u op maat. Volledig volgens uw wensen. Misschien ligt het niet aan de afmetingen maar heeft u een bepaald soort boekenkast, speelgoedkast of computerkast voor ogen. Bij JPS keukens en meubels op maat bent u hiervoor precies op de goede plek. Wij maken zelf de ontwerpen. Ook het leveren en plaatsen doen we helemaal zelf. Uiteraard in de stijl die u voor ogen heeft.

Neem contact op

kast-op-maat-utrecht

Kast op maat in Utrecht volgens uw wensen gemaakt

Uw wensen staan bij ons altijd centraal. Dit geldt niet alleen voor onze op maat gemaakte kasten. Wij zijn er ook voor keukens en bedden die u op maat wilt laten maken. Zoekt u bijvoorbeeld een kast voor onder de trap? Deze kasten zijn ideaal om de handschoenen, sjaals en gymspullen netjes in op te ruimen. Helaas past onder de trap lang niet elke kast. Wij maken hem zodanig dat uw ruimte op een perfecte wijze wordt benut. U heeft een bepaalde droomkeuken in uw hoofd? U ziet hem precies voor u, maar hij is in geen enkele winkel verkrijgbaar? Wij maken hem voor u. JPS keukens en meubels op maat is er voor zowel bedrijven als particulieren. Ook barren, tafels en balies maken wij op maat. In de door u gewenste kleur. Ook wat het materiaal betreft zijn uw wensen onze leidraad. Hierbij mag u uiteraard vertrouwen op ons deskundige advies. We denken graag met u mee.

Neem contact op

Professionele meubelmakerij in Utrecht

Voor interieurbouw in Utrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn er ook voor de totaalinrichting van uw wachtruimte, kantoor, kerk, winkel of woning. Zowel particulieren als bedrijven zijn bij ons van harte welkom. Tijdens de eerste afspraak vragen we van u of u ons al uw wensen vertelt. Vervolgens maken wij het ontwerp. Uw droom wordt door ons concreet gemaakt. Regelmatig werken wij samen met projectontwikkelaars en architecten. Bent u benieuwd naar onze reeds gerealiseerde projecten? Bekijk dan de slideshow op onze website. Als wij het ontwerp klaar hebben, dan laten we dit in een tweede gesprek aan u zien. We werken het uit in 3D zodat u zich een goed beeld kunt vormen. Wilt u nog aanpassingen, dan is dat geen enkel probleem. We passen het ontwerp aan of we maken zelfs een volledig nieuw ontwerp voor u. Verder ontvangt u van ons een offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Uiteraard is dit alles geheel vrijblijvend. Wilt u meer informatie? Spreekt u graag een eerste bezoekje af? Neem zeker contact met ons op. We staan graag voor u klaar. U bent ook van harte welkom in onze showroom.

Neem contact op

Menu